4 redenen waarom bitcoin boven de $20.000 komt & Bitcoin en Ripple zijn geen concurrenten

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

4 redenen waarom bitcoin boven de $20.000 komt

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Claim hier snel je gratis ETHplode t.w.v. 20 euro! : https://t.me/ETHplodeBot?start=136127957
  • Bitcoin (BTC) is afgelopen vrijdagnacht door de $10.000 grens geschoten en rijgt in 2019 koersrecord na koersrecord aaneen. Welke redenen liggen aan deze continue stijging ten grondslag? En wat maakt deze rally anders dan de befaamde rally van eind 2017 toen bitcoin boven de $20.000 schoot?
  • Bitcoin (BTC) en Ripple (XRP) zijn geen concurrenten. Dat stelt de ceo van Ripple, Brad Garlinghouse in een interview met Fortune. – Een nieuw onderzoek van cybersecuritybedrijf Kaspersky toont aan dat er door 19% van de wereldbevolking cryptovaluta aan is gekocht.
  • Rusland overweegt om handel in bitcoin (BTC) en andere cryptomunten toe te staan. Het gerucht ging al langer. Dat meldt de Russische nieuwsdienst Interfax, die de vice-minister van Financiën Alexei Moiseyev (MinFin) heeft gesproken.
  • Facebook is beschuldigd van het kopiëren van het logo van de online bank Current. Het gaat om het logo dat Facebook gebruik voor de onlangs gelanceerde cryptowallet Calibra. Het logo vertoont inderdaad een opvallende gelijkenis met het Calibra-logo.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!