bitcoin BTC minen mining Wit-Rusland crypto
Nieuwsberichten » Bitcoin (BTC) Analyse: Wordt $9.000 opnieuw getest?

Bitcoin (BTC) Analyse: Wordt $9.000 opnieuw getest?

De prijs van Bitcoin (BTC) heeft in de afgelopen week $9.000 gezien maar werd daar tegelijkertijd door flinke weerstand teruggedrongen richting de $7.000. Het lijkt erop dat dit een eerste test was om binnenkort alsnog het belangrijke level van $9000 te breken.

De altcoin markt lijkt op het moment nog steeds te consolideren en heeft geen richting gekozen. Dit heeft nog steeds te maken te hebben met de afwachtende markt, welke aan het kijken is wat bitcoin gaat doen en of we daadwerkelijk de $9.000 gaan breken op korte termijn.

Bitcoin analyse

In de afgelopen dagen is de prijs van Bitcoin over de $9.000 geweest en heeft daar een flinke weerstand gezien. Dat resulteerde in een drop naar een eerder sterke support van $7.800 welke daar ook heeft gehouden. Het ziet er dus naar uit dat zowel support als resistance levels flink getest worden.

Bitcoin daily chart week 23

Gekeken naar indicators als de Stochastic zien we op de daily chart dat deze in oversold regionen zit. Dat wil niet meteen zeggen dat de prijs gaat omkeren en we onmiddellijk weer omhoog gaan. Maar kan wel aantonen dat het volume bij deze sells dusdanig terugneemt, dat er op korte termijn weer een push omhoog kan komen.

Mochten we nog een tijd rond deze huidige prijs rondhangen dan is $7.800 een key level waarbij het niet wenselijk is dat deze naar beneden zou gaan breken. Dit kan leiden naar een daling richting de lagere $6.000 regionen. Echter lijkt het er nu op dat dit level sterk genoeg is om te houden en is een push richting de $9.000 resistance waarschijnlijker.

Wat gaat bitcoin doen?

Bitcoin lijkt zich klaar te maken voor een nieuwe test van de weerstand op $9.000. Mocht dat niet lukken, dan hebben beleggers in BTC misschien wel een probleem. Als we de support rond $7.800 breken kan de prijs per stuk wel eens richting de $6.000 vallen.

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder