Bitcoin (BTC) hoogste punt in 13 maanden | Bittrex schrapt tientallen altcoins | Live met Fomoflash

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Bitcoin (BTC) hoogste punt in 13 maanden | Bittrex schrapt tientallen altcoins | Live met Fomoflash

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • #Bitcoin boven de $9.300
  • Claim hier snel je gratis ETHplode t.w.v. 20 euro! : https://t.me/ETHplodeBot?start=136127957
  • Bitcoin (BTC) bereikt hoogste punt in 13 maanden, de $10.000 is in zicht! – Facebook kondigt deze week de Libra Association aan. Deze groep moet cryptomunt Libra gaan aansturen. Dat meldt The Block. Volgens The Block vormen de partners van Facebook in deze stap naar een cryptomunt het hart van deze coalitie. De Libra Association gaat opereren vanuit het Zwitserse Genève. Naast deze aankondiging op 18 juni wordt het testnet ook officieel gelanceerd.
  • Binance kan het platform zijn voor weer een nieuw verdienmodel in de cryptospace: een tokensale op de Binance ‘DEX’. Na initial coin offerings (ICO) en initial exchange offerings (IEO) hebben we dus een nieuwe crowdfunding methode.
  • Bittrex schrapt tientallen altcoins uit haar aanbod voor Amerikaanse klanten. De cryptobeurs voert de maatregelen per 28 juni in. Dat betekent dat Amerikanen deze cryptomunten niet meer via Bittrex kunnen handelen.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!