Bitcoin op stoom | Twitter zet in op BTC | Apple’s interesse in crypto groeit | GFCS & SICA

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Bitcoin op stoom | Twitter zet in op BTC | Apple’s interesse in crypto groeit | GFCS & SICA

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • #Bitcoin boven de $8.900! -Claim hier snel je gratis ETHplode t.w.v. 20 euro! : https://t.me/ETHplodeBot?start=136127957
  • Zowel cryptovaluta als cryptoprojecten boeken flinke vooruitgang dit jaar. Niet alleen als het gaat om de handel of koers van bitcoin (BTC), maar ook met betrekking tot een bredere adoptie. Grote partijen als Microsoft, Facebook en Amazon hebben interesse getoond in #cryptovaluta. Ook Apple ziet nu de meerwaarde.
  • Jack Dorsey ontpopt zich langzamerhand tot een held in de bitcoin community. De ceo van Twitter en Square is er heilig van overtuig dat bitcoin de beste kans maakt om de reservemunt van het internet te worden.
  • Vers van de pers: GLOBAL FUNERAL CARE ANNOUNCES PARTNERSHIP WITH P2PB2B TO DO AN INITIAL EXCHANGE OFFERING.
bitcoin meester

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!