(BTC) zakt terug maar hervindt zichzelf | Kritiek VS en Europa op cryptomunt Facebook

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

(BTC) zakt terug maar hervindt zichzelf | Kritiek VS en Europa op cryptomunt Facebook

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Claim hier snel je gratis ETHplode t.w.v. 20 euro! : https://t.me/ETHplodeBot?start=136127957
  • Nadat de #bitcoin koers op 16 juni boven de resistance op $8.900 uitbrak en tot een nieuwe yearly high van $9.475 wist te stijgen, is de koers voor een korte periode in een neerwaartse trend terechtgekomen. BTC lijkt echter support te hebben gevonden op een belangrijk punt.
  • Libra is de cryptomunt uit de stal van Facebook (GlobalCoin was de werktitel, redactie). Deze wordt gerund op een eigen blockchain. Die chain wordt dan weer ondersteund door verschillende nodes. Een groot aantal bedrijven hebben $10 miljoen neergelegd voor een plekje in het netwerk.
  • Binnen twee weken krijgen digitale activa en ICO’s in #Rusland een wettelijke status en worden gereguleerd. Libra, de nieuwe “cryptomunt” van Facebook, hoeft niet te rekenen op een warm welkom.
  • De altcoin ICON (ICX) is bekend om haar koersstijging na hun Initial Coin Offering uit 2017. Het Zuid-Koreaanse ICON Project wil een gedecentraliseerd netwerk creëren van diverse blockchains. Het project heeft nu een strategische partnership gesloten met Infinity Stones, die inzicht heeft in andere netwerken zoals EOS en Tezos.
  • Facebook krijgt kritiek vanuit de Verenigde Staten en Europa op zijn plan om vanaf 2020 de cryptomunt Libra op de markt te brengen.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!