didi taihuttu bitcoin family

Didi Taihuttu: Bitcoin (BTC) is niet bedoeld om rijk te worden

Didi Taihuttu verkocht alles wat hij en zijn gezin hadden opgebouwd voor bitcoin (BTC). Dat maakte hem, zijn vrouw en drie dochters de ‘bitcoin family’. In gesprek met Bitcoin Magazine NL praat Didi tijdens een Verge meetup over de crypto industrie en zijn leven.

Liever het interview bekijken? De video vind je onderaan het artikel.

Mooi leven

Didi: ”Mijn leven is zo mooi. Een meetup in Rotterdam, de Erasmusbrug en heel vee crypto minded people.” De toon voor het gesprek is gelijk gezet na de eerste zin van de man die alles verkocht voor bitcoin.

”We moeten stoppen met elkaar VERNEDEREN, we moeten dit samen doen”

Verge (XVG) was één van de partijen die Didi sponsorde tijdens zijn eerste tour. Dat betekent echter niet dat hij een voorkeur heeft voor deze munt: ”Ik ben niet zo van het fan zijn, we moeten het samen doen. Ik hou van de gehele industrie. Voor mij is bitcoin nog altijd de grootste. Maar alle andere currency’s samen moeten samen vechten om het monetaire systeem te veranderen. We moeten niet vechten tegen elkaar, maar juist samen de strijd aan gaan.”

Didi: ”We moeten stoppen met elkaar aanvallen. Ik ben steeds meer een bitcoin maximalist aan het worden, maar we moeten dit samen doen. We moeten stoppen met elkaar vernederen.”

Tour van drie jaar

Didi: ”In de laatste twee en een half hebben we met zoveel mensen over de hele wereld gepraat over crypto. En toen ben ik er achter gekomen dat er heel veel mensen in deze wereld zijn gestapt vanwege de Lamborghini’s. Iedereen wil rijk worden. Ik denk dat de fundamentals van cryptocurrency en dan vooral bitcoin een heel ander doel hadden dan alleen maar rijk worden.”

Didi is van mening dat het vooral de bedoeling is om iedereen bij het financiële systeem te kunnen betrekken. Bitcoin is daar een mooie tool voor. Iedereen kan namelijk mee doen. Hij gaat met die boodschap de komende drie (!) jaar op tour.

Didi: ”Onze tour gaat om het delen van kennis en het verspreiden van deze boodschap. Sharing is caring.”

Interview Didi Taihuttu over bitcoin

De bitcoin waaghaals had nog veel meer te vertellen, dat kun je zien in onderstaande video. Enjoy!

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!