Ruud Feltkamp van Cryptohopper: ‘We hebben 130.000 geregistreerde accounts’

Met Cryptohopper zette Feltkamp de stap van acteren naar ondernemer in de wereld van bitcoin en andere cryptomunten. Die stap pakte goed uit.

Hij is ceo en oprichter van het bedrijf achter het handelsplatform voor beleggers in cryptomunten. Je kunt met behulp van Cryptohopper je handel in bitcoin en andere crypto automatiseren.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het platform is populair. Feltkamp: ”We hebben 130.000 geregistreerde accounts en gaan richting de 15.000 actieve traders.” Dat is een groot aantal. Volgens de Nederlandse acteur kunnen zij met hun data ontzettend veel dingen doen. Maar hij houdt bewust de dealtjes af, data beschermen is naar eigen zeggen belangrijk voor Cryptohopper.

Feltkamp: ”We kunnen dat niet doen. Wij zijn daar erg voorzichtig mee. We communiceren geen klantendata, we zijn geen sociaal netwerk die dat wel doen.” Feltkamp wil meer doen om dat duidelijk te maken aan de leden van Cryptohopper.

Dan moet je denken aan externe audits laten uitvoeren of klanten op een bepaalde manier eigen baas te laten worden over hun data.

Onderaan het artikel vind je de video van het interview.

Groeiende interesse

Feltkamp: ”Het is leuk om te zien hoe de interesse voor ons product groeit. Iets meer dan een jaar geleden waren er al mensen die ons product gebruiken. Die komen nu naar ons toe en zeggen: ‘Het is zo vet geworden, het is zoveel veranderd’.

Daarnaast heeft Feltkamp naar eigen zeggen een hoop interessante partijen gesproken. Feltkamp: ”Wij hebben maar één stand en dat is heel hard vooruit.We gaan vol gas en we hebben zoveel ideën voor de toekomst.”

De komst van een handige mobiele app gaat binnenkort in beta. 200 gebruikers zijn er al mee aan de slag gegaan. Feltkamp: ”Die zijn allemaal verslaafd aan de app, ze zijn allemaal enthousiast. Dat is erg leuk.”

Het doel van de nieuwe app is meer mogelijkheden bieden. Allerlei kleine verbeteringen maar ook geheel nieuwe features komen bij de release tevoorschijn.

Interview over Cryptohopper

Check hieronder het hele interview met Ruud Feltkamp over ‘zijn’ Cryptohopper.

Lees meer over:

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...