Binance: $50.000 Bitcoin in 2019🚀 | Amerika: stopzetting van cryptomunt Libra | Nestlé & blockchain

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Binance: $50.000 Bitcoin in 2019🚀 | Amerika: stopzetting van cryptomunt Libra | Nestlé & blockchain

Welkom bij een nieuwe livestream van Fomoflash met vandaag:

  • Ripple (XRP) heeft sinds de lancering van Xpring, een jaar geleden, liefst $500 miljoen geïnvesteerd in meer dan twintig blockchain startups. Het doel is het opbouwen van een ecosysteem rondom cryptomunt XRP. Ripple’s Xpring spreekt zelf van een “internet of value.”
  • Een aantal prominente leden van het Amerikaanse Congres eisen stopzetting van de ontwikkeling van cryptomunt Libra. De druk op Facebook in thuisland Amerika neemt stevig toe. Cryptomunt Libra is een ‘gevaar voor de Amerikaanse dollar en de wereldeconomie’. Medio juli moet de techgigant voor het Huis van Afgevaardigden verschijnen in een tweetal hoorzittingen.
  • Voor het eerst in een jaar meer dan één miljoen dagelijkse #Ethereum transacties
  • Nadat #bitcoin (BTC) eind 2017 de $20.000 wist te bereiken, wachtten veel traders en HODL‘ers tot bitcoin opnieuw dit prijsniveau bereikt. Na de crypto winter is de koers ver teruggezakt, maar met de recente koersbewegingen blijft er nog steeds hoop. Zo ook bij Mike Novogratz, oprichter van Galaxy Investments Partners.
  • Nestlé, het grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld, heeft gisteren in een persbericht bekend gemaakt dat het bedrijf haar supply chain van producten gaat monitoren met behulp van blockchain-technologie.
  • Update Fomoflash top 20!
  • Kijk ook eens op onze website: www.fomo-flash.nl

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!