Bitcoin ETF aandelen prijs koers update

Bitcoin (BTC) rond $10.600. Altcoins stijgen in Satoshi’s

Bitcoin (BTC) staat op het moment van schrijven op een prijs van $10.594. Dat is 0.70% hoger dan op hetzelfde moment gisteren.

Bitcoin zag na een ongekende run richting $14.000 even een flinke dip. De prijs dook onder de grens van $10.000. Eergisteren (18 juli) kwam de koers weer boven die magische 10K grens uit. En daar zit hij nu nog steeds boven.

Altcoins

De meeste altcoins in de top 10 pakken wat terrein terug op bitcoin. Alleen Litecoin (LTC) staat lager in Satoshi’s dan 24 uur geleden. De opmerkelijkste stijgers zijn TRON (TRX) en Bitcoin SV (BSV) beide cryptomunten zien een stijging van meer dan 10% in dollar.

Nieuwsupdate

In de vorm van een podcast bespreekt Bitcoin Magazine NL elke week het laatste nieuws. Luister je liever dan dat je leest? Dan is deze podcast speciaal voor jou. We bespreken onder andere de uitspraken in Amerika over BTC en Libra, daarnaast hebben we het over het opmerkelijke voorstel van Ethereum frontman Vitalik Buterin.

Cryptotwitter

Wat denkt de community op Twitter van de huidige situatie van de markt? Een kleine greep uit het aanbod.

Volgens Josh Rager is $10.189 de ondergrens. Als BTC daar doorheen zakt dan gaan we noge en stuk verder dalen. Blijven we daarboven dan kan het opnieuw leuk worden.

Ook Crypto Michaël ziet een daling als een goede mogelijkheid als het huidige scenario zich verder uitspeelt komt de $8.500 zone in beeld.

Tijd voor een beetje hopium. TradeImminent laat in onderstaande tweet zien dat het huidige koersverloop wel heel veel weg heeft van het koersverloop net voor de sprong omhoog naar $20.000 in december 2017.

Een Engels spreekwoord komt hier naar boven: History doesn’t repeat itself but it often rhymes.

FatihSK87 ziet een trendlijn die moet bepalen wat bitcoin gaat doen. Blijven we er boven of zakken we er onder en gaan we helemaal terug naar de $8.000 regio?

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!