Bitcoin prijs koers update
Nieuws » Bitcoin (BTC) rond $10.600. Altcoins stijgen in Satoshi’s

Bitcoin (BTC) rond $10.600. Altcoins stijgen in Satoshi’s

Bitcoin (BTC) staat op het moment van schrijven op een prijs van $10.594. Dat is 0.70% hoger dan op hetzelfde moment gisteren.

Bitcoin zag na een ongekende run richting $14.000 even een flinke dip. De prijs dook onder de grens van $10.000. Eergisteren (18 juli) kwam de koers weer boven die magische 10K grens uit. En daar zit hij nu nog steeds boven.

Altcoins

De meeste altcoins in de top 10 pakken wat terrein terug op bitcoin. Alleen Litecoin (LTC) staat lager in Satoshi’s dan 24 uur geleden. De opmerkelijkste stijgers zijn TRON (TRX) en Bitcoin SV (BSV) beide cryptomunten zien een stijging van meer dan 10% in dollar.

Nieuwsupdate

In de vorm van een podcast bespreekt Bitcoin Magazine NL elke week het laatste nieuws. Luister je liever dan dat je leest? Dan is deze podcast speciaal voor jou. We bespreken onder andere de uitspraken in Amerika over BTC en Libra, daarnaast hebben we het over het opmerkelijke voorstel van Ethereum frontman Vitalik Buterin.

Cryptotwitter

Wat denkt de community op Twitter van de huidige situatie van de markt? Een kleine greep uit het aanbod.

Volgens Josh Rager is $10.189 de ondergrens. Als BTC daar doorheen zakt dan gaan we noge en stuk verder dalen. Blijven we daarboven dan kan het opnieuw leuk worden.

Ook Crypto Michaël ziet een daling als een goede mogelijkheid als het huidige scenario zich verder uitspeelt komt de $8.500 zone in beeld.

Tijd voor een beetje hopium. TradeImminent laat in onderstaande tweet zien dat het huidige koersverloop wel heel veel weg heeft van het koersverloop net voor de sprong omhoog naar $20.000 in december 2017.

Een Engels spreekwoord komt hier naar boven: History doesn’t repeat itself but it often rhymes.

FatihSK87 ziet een trendlijn die moet bepalen wat bitcoin gaat doen. Blijven we er boven of zakken we er onder en gaan we helemaal terug naar de $8.000 regio?

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

BM Nieuwsupdate: Bitcoin Maximalisten kopen ERC20-token, Satoshi en meer

Redactie

Bitcoin op $10.125, Chinese BTC miners verliezen hardware door heftige regenval

Robin Heester

Bitcoin handelsvolume bij OTC-desk Kraken sterk gegroeid

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder