sia network Nebulous blockchain kapitaal streamingdienst

Sia Network haalt $3,5 miljoen vers kapitaal op, streamingdienst in pijplijn

Nebolous, de blockchainontwikkelaar achter Sia Network, heeft $3,5 miljoen (€3,11 miljoen) in een investeringsronde opgehaald. De kapitaalinjectie (pre-Series A) is afkomstig van Bain Capital Ventures, Bessemer Venture Partners en Dragonfly Capital Partners. Dat meldt nieuwssite Coindesk.

Sia Network

Sia Network is een publieke en decentrale blockchain voor dataopslag. Volgens Salil Deshpande van Bain Capital is een dergelijke opslag ‘essentieel voor decentrale applicaties’. Want in zijn ogen maakt gecentraliseerde opslag decentrale apps weer gecentraliseerd.

Op dit moment is er ca. 450 terabyte aan data in het netwerk door gebruikers. Met vijfhonderd en duizend gebruikers staat het platform nog aan het begin van haar ontwikkeling.

Het project uit Boston deed in haar thuisstad een introductie over haar technologie. Zo geeft ceo David Vorick de presentatie.

Streamingdienst

Wat gaat er met het geld gebeuren? Een van de plannen is om een nieuwe streamingdienst in het leven te roepen. Omdat er veel nieuwe diensten bijkomen, verdubbelt het team van 12 naar 24 personen.

Streaming is aantrekkelijk voor filmmakers wiens materiaal te niche is voor Netflix. Het is niet vereist een ‘node’ af te nemen om te kunnen uploaden.

Siacoin

De utility token binnen het Sia Network heet Siacoin (SC) en is het afgelopen etmaal met ruim 4% gestegen. De waarde is gedevalueerd met 97% sinds het hoogtepunt van de markt in januari 2018.

In 2019 kruipt de cryptomunt gestaag omhoog.

 

 

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!