bitcoin moon astro btc analyse TA
Nieuws » Bitcoin (BTC) net boven $10.000. De cryptomarkt houdt zich relatief rustig

Bitcoin (BTC) net boven $10.000. De cryptomarkt houdt zich relatief rustig

Bitcoin (BTC) staat op een prijs van $10.126. Dat is 3.16% lager dan gisteren, een daling dus.

Onze analist John van Meer nam een kijkje naar de grafieken. We blijven weer netjes boven de $10.000, maar toch moeten we volgens de meeste indicatoren toch naar beneden kijken. Tegelijkertijd kunnen we wel eerst nog een spurt richting $10.800 verwachten.

Meer lezen? Check de bitcoin analyse. 

Altcoins

Na een fikse daling binnen een zeer korte tijd kleurt de top 10 van cryptomunten rood. De meeste projecten reageren iets minder heftig dan bitcoin zelf, dus pakken zij een beetje terrein terug op de grootste cryptomunt.

Bitcoin heeft ruim 68% van de gehele marktkapitalisatie volgens CoinMarketCap in handen.

Blijf op de hoogte

  bitcoin meester  

Cryptotwitter

Een kleine greep uit het aanbod op Twitter van vandaag.

Waarom bitcoin? Check het onderstaande filmpje. Daarom bitcoin!

Wil je handelen in de wereld van BTC en andere cryptomunten? Dan moet je van goede huize komen. Een lijstje met benodigheden.

Zoom uit! Dat is wat Bob Loukas eigenlijk zegt in onderstaande tweet. Bitcoin staat 3 keer zo hoog als 9 maanden geleden. Als je slim wil hodlen en er ook bij wil zijn als we ooit richting de $100.000 gaan dan moet je volgens Loukas kunnen doorbijten.

Het is belangrijk om ook vertrouwen te houden tijdens grote dalingen van bijvoorbeeld 30-40%. Het is natuurlijk geen zekerheidje dat we ooit over die grens van tonnen gaan, maar het is altijd belangrijk om de juiste strategie voor jezelf te hanteren.

Kijk naar de trends op grotere schaal. Tenzij je actief wil handelen elke dag, dan is het juist belangrijk om ook op de kortere timeframes goed op te letten.

Josh Rager is redelijk positief. Hij denkt dat we in een fase zitten waarin de mensen met grote zakken geld langzaam aan wat BTC kopen. Rager koopt zelf langzaam aan weer wat meer bitcoin. Het is volgens hem onwaarschijnlijk dat we toch weer onder de $9.000 zakken.

CryptoUB is niet bepaald positief gestemd over de huidige koers van BTC. Hij voorziet een daling.

Crypto Miachël verwacht eerder een daling richting $9.400 dan een kleine stijging vanaf hier. Het volume is lager dan normaal.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) rond $10.225, is het tijd voor meer actie?

Altcoinbase

5 tips om je emoties met Bitcoin en andere cryptomunten de baas te zijn

Arnold Hubach

Bitcoin update: prijs rond $10.270 terwijl altcoins opmars maken, verzoek Bitcoin ETF ingetrokken

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder