audio bitcoin btc nieuwsupdate bitcoin BTC koers update futures
Nieuws » BM Nieuwsupdate #4: Verdeling van bitcoin, geen altseason en meer

BM Nieuwsupdate #4: Verdeling van bitcoin, geen altseason en meer

Bij Bitcoin Magazine NL houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van bitcoin en andere cryptomunten. Dat doen we graag in de vorm van artikelen, maar we zijn ook druk bezig om op andere manieren het nieuws naar jou toe te brengen.

In deze BM Nieuwsupdate bespreken we onder andere:

Meningen over bitcoin

We gaan in de nieuwsupdate in op bovenstaande nieuwtjes. Dat zorgt voor een leuk gesprek over bitcoin mining en het decentrale aspect daarvan. Zorgt de move van Blockstream, waar veel belangrijke Bitcoin Core devs bij betrokken zijn (geweest), niet voor meer centralisatie in de wereld van bitcoin mining?

En hoe zit het met de verdeling van bitcoin? Het aantal BTC dat beschikbaar is ligt in handen van een klein percentage van de gebruikers. Dat lijkt een groot probleem, maar veel bitcoin staat niet gelijk aan veel macht op het netwerk. Dat komt door onder andere door het Proof-of-Work consensusmechanisme, dat zorgt er namelijk voor dat je met een flinke zak geld niet ineens jouw wil door kunt voeren op het netwerk.

De eventuele altseason komt ook voorbij en we behandelen de petitie om minder XRP op de markt te brengen.

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Durfinvesteerder Tim Draper blijft erbij: ‘Bitcoin naar $250.000 in 2022’

Wessel Simons

Criminelen kopen Bitcoin voor 10 keer de prijs met gestolen geld

Robin Heester

Bitcoin mining hotspot krijgt waarschijnlijk strengere regels

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder