myetherwallet interview norton

MyEtherWallet COO: ‘We weten nog niet wat oude en nieuwe gebruikers van Ethereum willen’

Brian Norton is operationeel directeur bij MyEtherWallet (MEW). In gesprek met Bitcoin Magazine NL vertelt hij over de laatste ontwikkelingen bij MEW. Wat zijn de komende uitdagingen voor de software ontwikkelaars? En wordt er ook gekeken naar ondersteuning van bijvoorbeeld bitcoin of andere chains?

Kijk en luister je liever het gehele interview? De video staat onderaan dit artikel.

MyEtherWallet

Norton: ”We zijn erg trots op de veranderingen die we hebben ondergaan in het laatste jaar. We hebben goed gekeken naar de nieuwe gebruikers die de industrie binnenrollen. MEW is al jaren dé plek voor gebruikers van Ethereum voor het maken van een wallet.”

En dat wil men natuurlijk graag zo houden. Nieuwe gebruikers hebben andere behoeftes. Er komen ook steeds minder tech savvy mensen de wereld van Bitcoin en Ethereum binnen. En daar moet je je design op aanpassen.

Norton: ”Ontwikkelaars hebben nieuwe projecten, we hebben een nieuwe implementaties voor hardware wallet en ook het design is nieuw en vers.” Bijna alle grote hardware fabrikanten worden ondersteund door de wallet. Denk bijvorbeeld aan de Trezor en Ledger wallets.

Norton: ”We hebben ook onze eigen app genaamd MEWconnect waarmee je jouw mobiele telefoon kunt veranderen in een hardware wallet.

Uitdagingen

Wat zijn de uitdagingen voor MyEtherWallet. De focus ligt voorlopig nog op het ecosysteem van Ethereum. En dat blijft nog wel even zo zegt Norton: ”In de directe toekomst blijven we ons richten op Ethereum. We willen dat ondersteunen. We gaan dApps ondersteunen op het platform, zodat men direct interactie kan hebben met de blockchain applicaties.”

Norton: ”We hebben wel third party handelsmogelijkheden, dus je kunt wel naar bitcoin of litecoin overtappen via MEW. Maar je moet dan een andere wallet gebruiken.”

Norton: ”Voorlopig zijn we nog een start-up. We zijn een team van ongeveer 16 man. We hebben nog moeite met wat oude en nieuwe gebruikers precies willen.” Dat is een van de belangrijkste uitdagingen voor de ontwikkelingen van het platform.

De rest van het interview kun je hieronder bekijken. Veel plezier!

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!