pundi x
Nieuws » Pundi X werkt samen met Samsung en biedt bitcoin betalingen in winkels

Pundi X werkt samen met Samsung en biedt bitcoin betalingen in winkels

Pundi X heeft een samenwerking met Samsung aangekondigd. Opmerkelijk, want de twee bedrijven zijn concurrenten van elkaar op het gebied van ‘blockchain smarpthones’. Steeds meer partijen bieden opties aan om cryptomunten zoals bitcoin op te slaan op hun hardware.

De samenwerking zorgt voor integratie tussen de wallet producten van de twee bedrijven, waarbij Pundi X wordt geïntegreerd met de Blockchain-wallet van Samsung, terwijl Pundi’s XWallet ook beschikbaar wordt gemaakt voor de gebruikers van Galaxy S10 via de blockchain-app-opties van de telefoon.

To provide a new experience in digital asset management and spending, we have integrated Samsung Blockchain Wallet as well as become the first Fintech app in the Samsung’s blockchain ecosystem.

Samsung

Het blockchain ecosysteem laten groeien

Gebruikers van Samsung Galaxy S10 kunnen nu de XWallet-app toevoegen aan hun Samsung Blockchain-wallet. Zo kun je gemakkelijk wisselen van app. Je geld kan gewoon met je mee.

Zo kun je de XWallet bijvoorbeeld gebruiken als betaalrekening voor directe cryptotransacties met het wereldwijde betalingsecosysteem van Pundi X.

Pundi’s XWallet ondersteunt momenteel Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance Coin (BNB), KuCoin Shares (KCS), NEM (XEM), KNC, Qtum (QTUM), naast de native tokens NPXS en NPXSXEM van Pundi X.

De integratie van de XWallet met de Samsung Blockchain-wallet maakt het Pundi X-betalingsecosysteem dus beschikbaar voor een veel breder publiek. Zo kunnen gebruikers niet alleen hun ETH veilig opslaan, maar ook overzetten naar XWallet.

Integratie met VeriFone betaal terminal

Pundi X heeft onlangs ook hun XPOS-module op de pinautomaten van VeriFone X990 geïntegreerd. Verifone is een van de grootste leveranciers van onder andere pinautomaten en andere betaaloplossingen.

Met deze integratie kunnen winkels en verkooppunten die de Verifone X990 hebben nu naast traditionele transacties ook gemakkelijk betalingen in bitcoin en andere cryptomunten accepteren.

VeriFone X990 is de nieuwste Android-gebaseerde betaal terminal van VeriFone. Via de geïnstalleerde XPOS-module werkt de Verifone X990 net als de XPOS terminal. De XPOS zorgt automatisch voor een wisselkoers tussen fiat en crypto tijdens de transactie.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Ethereum-prominent Vinay Gupta: “Blockchain oplossing voor klimaatprobleem”

Arnold Hubach

Rakuten start met handel in bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en bitcoin cash (BCH)

Wessel Simons

Bitcoin stijgt richting $10.700, Binance lanceert blockchainproject ‘Venus’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder