Nieuws » Binance US opent 18 september en start met 6 cryptomunten

Binance US opent 18 september en start met 6 cryptomunten

Binance US gaat woensdag 18 september open voor registratie en het storten van crypto-tegoeden. Dat maakt de ruilbeurs uit Malta bekend in een blogpost. Formeel sluit de handel voor Amerikaanse klanten vandaag (12 september) op Binance.com.

Binance US start 18 september

Na het doorlopen van de know-your-customer-procedure kunnen klanten tegoeden van de volgende cryptomunten storten: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) en Tether (USDT).

Op de long list van Binance stonden in eerste instantie dertig coins, maar Binance start met de vijf ‘majors’ en stablecoin Tether (de genoemde coins hebben minstens 4 miljard aan ‘market cap’, red.).

Het is onbekend wanneer de handel gaat starten. Binance US gaat zich vestigen in San Francisco en opereert in de VS onder een licentie van BAM Trading Services.

De ruilbeurs heeft al locaties in Malta, Singapore, Hong Kong, Jersey en Uganda.

Voorlopig zijn klanten uit de staat New York uitgesloten, omdat daarvoor een aparte licentie nodig is (BitLicense, red.).

celsius

  bitcoin meester  

Opknippen Binance.com

De ruilbeurs moet haar ‘hoofddomein’ Binance.com onder druk van Amerikaanse autoriteiten opknippen en is per 12 september (vandaag) gesloten voor klanten gevestigd in de VS.

Het is algemeen bekend dat de druk vanuit autoriteiten, VS in het bijzonder, op de handel van ongereguleerde tokens toeneemt.

Ook is niet bekend hoeveel volume Amerikaanse klanten op Binance.com voor hun rekening namen. Binance heeft ‘overall’ het meeste handelsvolume per dag. Tussen het sluiten vandaag en het openen van de nieuwe beurs zit ruim één week.

Door het opknippen voorkomt Binance een onderzoek naar haar bedrijf vanuit een Amerikaanse toezichthouder.

Zo heeft de CFTC, waakhond op de commodity – en futuremarkt, concurrent BitMEX in onderzoek. Onlangs is bij deze derivatenbeurs een MT-lid opgestapt.

crypto kopen 

 

 

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Durfinvesteerder Tim Draper blijft erbij: ‘Bitcoin naar $250.000 in 2022’

Wessel Simons

Criminelen kopen Bitcoin voor 10 keer de prijs met gestolen geld

Robin Heester

Bitcoin mining hotspot krijgt waarschijnlijk strengere regels

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder