bitFlyer voegt vijftal altcoins toe aan haar Europese cryptobeurs

Cryptobeurs bitFlyer Europe heeft aantal altcoins toegevoegd aan haar aanbod in Europa en de VS. Vanaf vandaag kunnen beleggers naast Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) gaan handelen met de volgende cryptovaluta:

  • Bitcoin Cash (BCH)
  • Ethereum Classic (ETC)
  • Litecoin (LTC)
  • Lisk (LSK)
  • Monacoin (MONA)

Het Japanse bitFlyer geldt als een van de oudste en meest betrouwbare cryptobeurzen uit de industrie.

bitFlyer voegt altcoins toe

Voorlopig hebben de beleggers in de VS de keuze uit Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) en Litecoin (LTC).

Andy Bryant, Chief Operating Officer bij bitFlyer Europa licht toe:

We breiden ons aanbod in Europa en VS aanzienlijk uit. Voorheen waren deze altcoins alleen via onze Japanse platform verkrijgbaar.

Gebruikers kunnen hetzelfde gebruikersgemak verwachten als met de handel in Bitcoin en Ethereum.

Japanse kwaliteit

bitFlyer maakt zich sterk om de adoptie van cryptomunten te stimuleren en voegt een aantal sterke blockchain projecten aan haar marktplaats toe.

Zo staan Litecoin (LTC), Ethereum Classic (ETC) en Bitcoin Cash (BCH) in de top 20 van marktvorser Coinmarketcap. Terwijl Lisk (LSK) en Monacoin (MONA) zijn te kenmerken als top 100 coins.

bitFlyer is sinds november 2017 actief in Amerika en opende een maand daarna in Europa met haar hoofdkantoor in Luxemburg. BitFlyer is van origine een Japans bedrijf en een van de oudste en meest betrouwbare exchanges in de industrie.

In het onderzoek van Bitwise naast wash trading behoorde bitFlyer tot de ‘schoonste’ beurzen uit de industrie. In tegenstelling tot tientallen andere beurzen is er niet sprake van kunstmatige handelsvolume.

Bitcoin als betaalmiddel

Daarnaast maakt de ruilbeurs zich binnen de internationale crypto-industrie sterk voor solide wet – en regelgeving. Zo was de onderneming bij de recente G20 top namens de industrie een van de gesprekspartners voor overheden en instanties.

Ook heeft de beurs een rol gespeeld om bitcoin als wettig betaalmiddel in Japan te erkennen. Dat is gelukt door het instellen van de nieuwe ‘Payments Act’ in Japan.

Luxemburg

bitFlyer is een bitcoin- en blockchainbedrijf gevestigd in Japan. De Europese vestiging opereert vanuit Luxemburg en beheert een exchange-platform waarop Europese handelaren bitcoin kunnen kopen en verkopen.

Disclaimer: dit is een sponsored post

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!