Bitcoin voorspelling met machine learning: ‘prijs BTC in mei 2020 naar $15.500’

Op moment van schrijven is de prijs van Bitcoin gelijk aan $7.965.  Dat is net iets meer (+0,27%) dan gisteren. De koers hangt al een tijdje tegen de $8.000 aan, maar lijkt deze niet zomaar te willen doorbreken.

De dominantie van Bitcoin in de markt is 65,20%. Het volume hangt rond de $12,5 miljard.

Het Crypto Huis analyseerde gisteren de koers van BTC. In het artikel zie je meerdere support en resistance levels om de komende dagen in de gaten te houden. $7.900, $7.750 of toch $7.500? En waar ligt de top als we door de $8.000 heen breken?Josh Rager ziet ook meerdere resistance levels voor de komende dagen. Vooral rond $8.375 en $8.800 zijn volgens hem belangrijk. Het is zaak om niet te lang onder de $8.000 te blijven hangen, want deze zone is bearish.

Bitcoin circulating supply

De 18 miljoenste Bitcoin is in de markt gebracht! Vannacht om 04:48 (Nederlandse tijd) was het zo ver. De cryptocommunity leefde naar deze gebeurtenis toe alsof we een nieuw kalender jaar in gingen. Kom ook gezellig meepraten in onze Telegram chat.

Over 2,5 jaar hebben we er weer een miljoen BTC bij en over 4 jaar zullen er 20 miljoen BTC in omloop zijn.

Bitcoin en privacy

Kevin Pan, de CEO van Poolin, beweert tegen Forbes dat privacy op dit moment de grootste zorg van Bitcoin moet zijn. De aanpak die overheden hebben omtrent regulatie over crypto en bitcoin, zou er voor kunnen zorgen dat er problemen kunnen komen voor mensen die niet voorzichtig omgaan met hun munten.

“Het echte probleem is de privacy. Er is geen enkele andere grote vraag over als het privacy topic is opgelost. Wat het lastig maakt, is dat als overheidsinstanties een black list met adressen op stellen, bepaalde transacties niet meer zorgeloos kunnen worden gedaan.”

Kevin Pan

Er zijn andere cryptomunten, zoals Monero en Grin, die dit quasi-anonieme karakter al wel hebben. Hij denkt echter dat Bitcoin dit ook moet hebben. Pan vertelt dat updates zoals Taproot een enorme stap vooruit zou zijn.

“In feite zou de overheid dit kunnen doen, maar als er privacy is, kun je niet weten van wie het adres is en kunt je ook niet bepalen hoe groot het bedrag is. Er is dan geen manier om alles rondom de valuta te controleren, dus voor mij persoonlijk is het geen probleem als bitcoin dit probleem kan oplossen.”

Kevin Pan

Bitcoin voorspelling

Geloof jij in Bitcoin? En ook in het Stock-to-Flow model? En van prijsvoorspellingen met behulp van Machine Learning? Dan heeft @datadater op twitter een interessante thread gedeeld die jij even door moet nemen.

Hij heeft een voorspelling gedaan voor de prijs van BTC. Volgens deze voorspelling staat BTC in mei volgend jaar (bij de eerstvolgende halving) op $15.500. Klik hier om het twitterdraadje te lezen.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!