Amerikaanse klanten Alibaba kunnen Bitcoin verdienen tijdens het shoppen

Klanten van de Chinese retailgigant Alibaba kunnen een kleine bonus in bitcoin (BTC) verdienen wanneer ze shoppen via Lolli. Dat kondigt laatstgenoemde partij vandaag aan.

Deze dag is niet voor niets gekozen. Het is vandaag Single Day, dat is in China een ‘feestdag’ zoals Black Friday in het westen. Alibaba zette alleen vandaag al $30 miljard om, een enorm bedrag.

Lolli is een browser-extensie die mensen in staat stelt wat BTC te verdienen tijdens het online winkelen. Lolli biedt loyaliteitsprogramma’s aan voor bedrijven, in plaats van stempels bij de Albert Heijn kun je echter keiharde satoshi’s verdienen.

Bitcoin

Via de Lolli in-browser app hebben gebruikers recht op een aantal satoshi’s bij een aankoop bij Alibaba. Je kunt gewoon normaal shoppen, maar wordt daarvoor beloond met een kleine hoeveelheid BTC.

De bonus ontvang je na het afrekenen in de ingebouwde wallet.

De woordvoerder van Lolli, Aubrey Strobel, tempert tegenover Coindesk wel de verwachtingen. In eerste instantie is deze actie alleen beschikbaar voor Amerikaanse shoppers.

Wanneer je als Amerikaan op reis bent in China is het bijvoorbeeld ook interessant, voegt Strobel toe.

Afzetmarkt

De klanten van Alibaba bevinden zich vooral in China, maar ook in Amerika timmert het gigantische platform aan de weg. Eerder dit jaar ga Alibaba aan dat Amerikaanse retailers ook welkom zijn op het e-commerce platform.

De CEO van Lolli, Alex Adelman, noemt deze stap een belangrijke mijlpaal voor zijn start-up. Hij hint naar meer nieuws in 2020: ”Deze samenwerking is een goede eerste stap om de twee belangrijkste economieën met elkaar te verbinden: China en Amerika. Met behulp van bitcoin en handel.”

Adelman geeft aan dat de mogelijkheden voor de implementatie in andere landen ook nauwlettend in de gaten wordt gehouden. Adelman: ”We zijn van plan om internationaal verder uit te breiden, iedereen moet in staat zijn een beetje bitcoin te verdienen.”

Grote partijen als Groupon, Walmart en hotels.com maken al gebruik van de mogelijkheden van Lolli.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!