bitcoin btc update prijs koers

Crypto.com geeft rente op je bitcoin, ze komen nu met een exchange

Crypto.com lanceert een eigen cryptobeurs. CEO Kris Marszalek vertelt aan The Block dat ze haar huidige klanten aan zich willen binden middels deze exchange.

Crypto.com is bekend geworden door hun crypto betaalkaart. Voorheen heette dit project nog Monaco.

Crypto.com exchange

Volgens Marszalek is het grootste probleem voor het openen van een exchange al opgelost. Dit is volgens hem namelijk de aquisitie van de potentiële doelgroep. Het is volgens hem nu de taak om een ecosysteem te bouwen dat er voor zorgt dat gebruikers blijven hangen.

“We hebben meer dan 1 miljoen gebruikers op ons platform en dus een mooi klantenbestand. Door een beurs hieraan toe te voegen, kunnen we nog meer functionaliteiten aanbieden. Het moet de wensen van onze klanten tegemoet komen en het moet er voor zorgen dat ze bij ons willen blijven.”

Bij de opening zal de exchange negen cryptomunten ondersteunen. Hieronder vallen onder andere BTC, ETH, XRP, EOS en ook de eigen token van het bedrijf, de CRO. De trading fees zijn voor de makers 0,008% en 0,02% voor de takers. Accounts met een hoog handelsvolume zijn vrijgesteld van deze kosten.

Marszalek geeft ook aan dat ‘een compleet ecosysteem’ de enige manier is om op de lange termijn te kunnen bloeien. Kleine spelers zullen volgens hem de concurrentie niet aan kunnen en zij zullen moeten stoppen.

Iedereen die de beta versie van de exchange wil testen, kan zich via de website van crypto.com aanmelden. Naar verwachting is de beurs in december door iedereen te gebruiken.

Exchanges en cryptobeurzen

Het maken van een eigen beurs als nevenactiviteit lijkt een nieuwe trend te zijn, want de laatste tijd zijn er steeds meer bedrijven en instanties die met dit idee komen.

Vorige maand maakte CoinList al bekend een eigen beurs te willen maken. Zij kregen steun van onder andere de CEO van Twitter, Jack Dorsey. Voor de ontwikkeling van deze beurs haalden ze maar liefst $10 miljoen aan kapitaal op.

Ook blockchain.com kwam in juli al met het nieuws een eigen exchange te gaan maken. Ze claimen dat dit het snelste platform van de hele wereld is.

Gisteren kon je ook al op Bitcoin Magazine lezen dat de Royal Bank of Canada de mogelijkheden voor een eigen exchange onderzoekt.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!