Bitcoin Journaal #17: ‘Paypal was ‘hot’ in 1999, Bitcoin is dat in 2019′

In de wereld van bitcoin (BTC) en andere cryptomunten is het nooit rustig. In de vorm van het wekelijkse ‘Bitcoin Journaal’ houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Je kunt de podcast volgen op:

Bitcoin Journaal #17: Bitcoin, Fidelity, Paypal, banken en censuur

Tijdens het Bitcoin Journaal #17 komen de volgende onderwerpen langs, zoals Fidelity die custody-diensten kan gaan aanbieden op Wall Street voor bitcoin en andere crypto.

Het veilig bewaren van bitcoin is voor de grote beleggers een belangrijke voorwaarde om een nieuwe markt te onderzoeken.

Meer in het verlengde ligt het nieuws van Galaxy Digital die met twee bitcoin only fondsen op de proppen komt.

In het interview met Marc van der Chijs gaat de Nederlandse miljardair in op bitcoin en het Lightning Network, de stablecoin van China en de teloorgang van het huidige financiële stelsel.

De ondernemer bracht ook naar voren dat de bankrekeningen van Hut 8, zijn bitcoin mining bedrijf, door de Royal Bank of Canada is gesloten.

Ook deze grote Zuid-Afrikaanse bank heeft onlangs de bankrekeningen van de bitcoin beurzen gesloten.

De reden? Onzekerheid op het gebied van wet – en regelgeving, het faciliteren van een cryptobedrijf is blijkbaar een te groot risico voor een bank.

Kortom, weer genoeg te bespreken en dat doen we dan ook in deze nieuwe podcast Bitcoin Journaal #17.

Enjoy!

Anchor

Youtube

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!