bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: nieuwsupdate van zondag 10 november

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,220.26.  Dat is 0.37% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0108 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $169,926,856,228.50 met een circulatie van 18,429,725 aantal bitcoins.

Bekijk hieronder in de video het nieuws van de afgelopen week! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Tether helpt Bitcoin podcaster in rechtszaak tegen neppe Satoshi

Tether Inc, onderdeel van de firma iFinex uit Hong Kong, gaat bitcoin podcaster Peter McCormack helpen in zijn rechtszaak tegen Craig ‘Faketoshi’ Wright. Wright claimt de man achter het pseudoniem Satoshi Nakamoto te zijn.

De Brit werd eerder dit jaar aangeklaagd door Wright wegen laster en smaad. De juridisch adviseur (Stuart Hoegner) van Tether en cryptobeurs Bitfinex geeft uitleg: ”Wright heeft talloze mogelijkheden gehad om te bewijzen dat hij Satoshi is. En dat heeft hij niet gedaan.”

Tether helpt Bitcoin podcaster in rechtszaak tegen neppe Satoshi

Dit zijn 4 redenen waarom Bitcoin (BTC) mogelijk verder gaat dalen

De site Bitcoinist wijst vier redenen aan waarom de koers van BTC onder de $9.000 is geraakt.

  1. Verkoopdruk: het nemen van winst van de afgelopen stijging, één van de grootste opgaande curves uit de geschiedenis van bitcoin.
  2. Fundamenteel: minder transacties op het bitcoin netwerk is – doorgaans-  een indicator dat ook de neerwaartse druk op de prijs toeneemt, zo stelt de auteur.
  3. Speculatie: op het Bakkt futuresplatform neemt het volume toe en volgens sommigen is er een correlatie met de bitcoin prijs. Er zijn nu enkele dagen bekend dat de activiteit op het platform toeneemt, en de prijs van bitcoin áfneemt
  4. Technische indicator: technisch gezien is er sprake van een death cross op de kaart van bitcoin. Een indicator die meestal niet positief is voor de koers. Wat gaat nu het effect zijn?

Dit zijn 4 redenen waarom Bitcoin (BTC) mogelijk verder gaat dalen

Bobby Lee: ‘Nog twee bubbels voor $1 miljoen per Bitcoin (BTC)’

Bobby Lee, de oprichter van de oudste Chinese cryptobeurs BTCC, komt met een aantal opmerkelijke voorspellingen voor bitcoin (BTC).

Hij ziet bitcoin over een aantal jaar de $1 miljoen per stuk aantikken. Dat vertelt hij tijdens een recent interview.

Volgens Lee beweegt de prijs van BTC in golfbewegingen. We kunnen de eerst volgende jaren een prijspunt tussen $100.000 en $200.000 verwachten. En op termijn stijgt de grootste cryptomunt nog ver voorbij de $1 miljoen.

Bobby Lee: ‘Nog twee bubbels voor $1 miljoen per Bitcoin (BTC)’

 

Binance helpt Oekraïne met legaliseren bezit en minen van Bitcoin (BTC)

Cryptobeurs Binance helpt Oekraïne bij het legaliseren van bitcoin en andere virtuele assets. Samen met het ministerie van digitale transformatie moeten er uiteindelijk regels worden opgesteld voor het bezit van bitcoin (BTC) en het minen daarvan.

De minister van digitale transformatie, Mykhailo Fedorov reageert op de plannen.

“Oekraïne is eindelijk in een situatie waar bestuurders, regelmakers en de markt het eens zijn over de regulering van de crytocurrencymarkt. “

MYKHAILO FEDOROV

Aan het einde van dit jaar moeten de plannen worden uitgerold. De eerste wetten worden dan voorgesteld aan het parlement.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!