Goedemorgen Bitcoin: Met tips voor ‘het BTC gesprek’ tijdens de feestdagen

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,693.08.  Dat is -0.03% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0086 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $215,824,649,921.44 met een circulatie van 18,457,468 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Duitse banken mogen bitcoin (BTC) verkopen en opslaan vanaf 2020

Duitse banken mogen vanaf volgend jaar aan de bitcoin. Het wetsvoorstel moet volgend jaar worden doorgevoerd. In de praktijk zorgen deze nieuwe regels ervoor dat dezelfde regels gelden voor banken en voor cryptobeurzen.

Voorheen waren banken niet actief op deze markt, de verkoop verloopt doorgaans via cryptobrokers of andere specialisten.

Dit zijn 7 mythes over Bitcoin (BTC) waar helemaal niets van waar is

De feestdagen komen er aan. Mocht je de welbekende bitcoin praat verwachten tijdens een diner, check dan vooral dit artikel. We behandelen 7 mythers over bitcoin. Onder andere het ‘het is toch door niks gedekt’-argument komt voorbij, maar ook het energiegebruik van miners komt voorbij.

7 grootste crypto exchange hacks van 2019

We bespreken een aantal grote hacks in de wereld van de cryptobeurzen. Deze bedrijven worden vertrouwt door hun klanten met hun BTC, maar in de praktijk gaat het zo nu en dan mis.

In sommige gevallen komen de gebruikers van het handelsplatform er goed vanaf: de bedrijven achter de website heeft voldoende geld om alle verliezen te vergoeden.

Maar soms gaat het ook helemaal mis, na een grote hack gaat er regelmatig een beurs failliet door de gevolgen. De hacks van Cryptopia, DragonEx, Bithumb, Binance Bitrue, Bitpoint, Upbit komen voorbij.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!