Koerskijken met John van Meer: bitcoin (BTC) koersuitbraak naar $9.000?

We starten bij Bitcoin Magazine NL met een nieuwe, dagelijkse rubriek!

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden 

Bitcoin koersuitbraak naar $9.000?

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. De koers beweegt zich al meer dan twee weken in een zogenaamde falling wedge. John concludeert:

Ik leun naar het bullish scenario waarbij de falling wedge naar boven uitbreekt met doel $10.000. Eventueel gebeurt dat na een fake out.

In het bearish scenario breekt de 0.618 Fibonacci niveau richting de 0.786 Fibonacci. Er zit wel sterk support tussen de $8.350 en $8.200.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 1 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen. Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!