‘Bitcoin (BTC) koers in enorme downtrend, onder de $8.000 is er nauwelijks support’

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin valt uit falling wedge, bulls moeten opstaan

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. De koers bewoog zich al meer dan twee weken in een zogenaamde falling wedge. Maar daar is verandering in gekomen. John concludeert:

“De koers is ein-de-lijk uit de falling wedge gebroken. En wel naar beneden door naar de 0.786 Fibonacci niveau, waar support is gevonden op de $8000. Een bounce naar boven vanaf hier is de verwachting vanwege de oversold RSI op de 4uur en een bullish divergence van de 1 uur.”

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 1 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!