Bitcoin (BTC) ter waarde van €25 winnen? Doe mee aan ons onderzoek

Wil jij kans maken op gratis Bitcoin (BTC), lees dan vooral even verder. Om onze website en de artikelen te optimaliseren, zijn wij benieuwd naar jouw mening over Bitcoin Magazine NL. Waar vind jij leuk en wat moet er in jouw ogen juist anders?

Om deze wensen beter in beeld te krijgen, hebben we een enquête opgesteld met daarin vragen over de (inhoud van de) artikelen, de lay-out van de website en enkele andere onderwerpen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin weggeefactie

Alle respondenten hebben kans om een bedrag in BTC te winnen. Als jij de enquête invult en jouw e-mail adres achterlaat bij de laatste vraag, doe je automatisch mee met deze actie.

Deze kortingscode komt na het sluiten van de enquête in jouw mailbox terecht.

De hoeveelheid Bitcoin die deze €25 vertegenwoordigt, berekenen wij op 19 december 2019 om 12:00. Dan sluit ook deze enquête.

Om mee te doen aan dit doelgroeponderzoek kun je op deze link klikken. Een andere optie is om alle antwoorden in te vullen in onderstaand formulier. Het zal zo’n vijf minuten in beslag nemen.

Voor vragen over dit onderzoek kun je terecht bij [email protected] of @starnold (op Telegram).

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!