Bitcoin (BTC) ter waarde van €25 winnen? Doe mee aan ons onderzoek

Wil jij kans maken op gratis Bitcoin (BTC), lees dan vooral even verder. Om onze website en de artikelen te optimaliseren, zijn wij benieuwd naar jouw mening over Bitcoin Magazine NL. Waar vind jij leuk en wat moet er in jouw ogen juist anders?

Om deze wensen beter in beeld te krijgen, hebben we een enquête opgesteld met daarin vragen over de (inhoud van de) artikelen, de lay-out van de website en enkele andere onderwerpen.

Bitcoin weggeefactie

Alle respondenten hebben kans om een bedrag in BTC te winnen. Als jij de enquête invult en jouw e-mail adres achterlaat bij de laatste vraag, doe je automatisch mee met deze actie.

  • Winactie: 2x keer een tegoed van €25 aan Bitcoin
  • Iedere deelnemer krijgt een kortingscode van 10% voor in onze webwinkel

Deze kortingscode komt na het sluiten van de enquête in jouw mailbox terecht.

De hoeveelheid Bitcoin die deze €25 vertegenwoordigt, berekenen wij op 19 december 2019 om 12:00. Dan sluit ook deze enquête.

Om mee te doen aan dit doelgroeponderzoek kun je op deze link klikken. Een andere optie is om alle antwoorden in te vullen in onderstaand formulier. Het zal zo’n vijf minuten in beslag nemen.

Voor vragen over dit onderzoek kun je terecht bij arnold@bitcoinmagazine.nl of @starnold (op Telegram).

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!