Goedemorgen Bitcoin: Kan BTC het huidige geldsysteem vervangen?

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,749.25.  Dat is 1.67% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0085 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $216,896,148,431.25 met een circulatie van 18,460,425 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

 

Gaat bitcoin de euro vervangen in de 21e eeuw? Deutsche Bank stelt vraag in nieuw rapport

De grootste bank van Duitsland durft de vraag te stellen: gaat BTC of een andere cryptomunt het fiat geldsysteem vervangen?

De bank schetst in hun rapport genaamd ‘Imagine 2030, the decade ahead’ een aantal scenario’s. Naast werkweken van slechts een paar uur en slimme koelkasten, komt ook de eventuele vervanging van het huidige geldstelsel voorbij.

Facebook gaat in hoger beroep in zaak bitcoin advertenties, De Mol houdt vertrouwen

De strijd van de Nederlandse mediamagnaat John de Mol tegen valse advertenties op Facebook duurt voort. Facebook gaat in hoger beroep. Op het grote social media platform verschijnen regelmatig bitcoin advertenties met BN’ers.

Geen ramp, maar dit zijn misleidende advertenties met valse beloftes. Het belangrijkste punt? Ze gebruiken de foto’s van bekende mensen zonder toestemming. De Mol houdt hoop op een goede afloop.

Bitcoin (BTC) onder millennials populairder dan Netflix en Microsoft

Millennials in Amerika zien bitcoin als een mooie kans om te beleggen. Het Grayscale Bitcoin Trust fonds staat volgens een recent onderzoek hoog op de lijstjes.

Zij geven de voorkeur aan BTC tegenover aandelen in bijvoorbeeld Netflix of Disney. Aandelen in Facebook, Tesla en Apple zijn nog wel populairder onder mensen tussen de 25 en 39 jaar.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!