Gaat Bitcoin dalen naar $6.800? Koers breekt niet door weerstand, aldus John van Meer

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) technische analyse

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

“Gisteren was er een pump en dump door de whales, maar wat kunnen we verwachten van de koers? De koers zit tussen het prijs gebied van $7.800 en $7.100. Een uitbraak daaruit zal bepalen of we verder omhoog gaan of naar beneden. Een falling wedge op de 1uur kan ons naar de higher high brengen voor de trend verandering op de dagelijkse grafiek.”

In de video benoemt John ook twee artikelen. Lees je hier verder in in beide onderwerpen:

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!