Bitcoin (BTC) naar $6.200? Volgens deze analist is een daling onvermijdelijk

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) naar $6.200?

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Bitcoin lijkt een nieuwe range te zoeken waarop het een weerstand kan vinden. John concludeert:

“De bulls hebben geprobeerd gisteren naar boven uit te breken, maar ze hebben niet doorgepakt waarna de koers daalde. Het Adam and Eve patroon op de 4 uursgrafiek is geïnvalideerd. Op de dagelijkse grafiek zitten we in een evenwicht patroon waarbij ik vanwege de downtrend verwacht dat het naar beneden zal uitbreken. Targets tot aan $6.200.”

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!