Gaat de bitcoin prijs eerst dippen naar $7.000 vóór nieuwe uitbraak?

In KoersKijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) is neutraal

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Bitcoin doet het eventjes rustig aan, terwijl het volume langzaam afneemt. John concludeert:

“De koers is uit de  falling wedge gebroken, maar het bearish volume valt mee. Op de dagelijkse grafiek moet er een higher low gevormd worden en kan dan de dagelijkse trend veranderen of in een evenwicht patroon komen. De higher low kan worden gevormd op de 0.618 Fibonacci niveau rond de $7.000 van de 4u grafiek.”

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

Nieuwe Trade cursus in ontwikkeling

John komt met een nieuwe cursus! De online trading cursus is bijna af en gaat 15 december online. Schrijf je nu hier in en ontvang 5% korting! Je maakt daarbij kans om de cursus gratis te winnen.

Hou mijn Facebook /Twitter en/of website in de gaten voor het nieuws! Liever het trading seminar bijwonen? Hou dan mijn Meetup pagina in de gaten!

bitcoin kopen
Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!