bitcoin btc keys peer-to-peer

Je kunt $250.000 verdienen door deze Bitcoin (BTC) cold wallet te hacken

De Israëlische bitcoin (BTC) custody startup GK8 heeft een bijzondere uitdaging voor hackers: Wie hun bitcoin cold wallet binnendringt krijgt een $250.000 beloning. De actie gaat op maandag 3 februari om 15:00 Nederlandse tijd van start.

Bounty program

De uitdaging is 24 uur geldig. Het bedrijf stalt zo’n $125.000 aan BTC in de wallet. Wanneer er iemand is die toegang verkrijgt tot de fondsen dan wordt er nog eens $125.000 bovenop de prijs gedaan.

De totale beloning is zo’n 28 bitcoin op het moment. Dus, mocht je op 3 februari niets te doen hebben en kans willen maken op een mooi bedrag in BTC doe dan vooral mee aan deze actie. Een leuke test voor zowel de hackers als GK8.

Niet te hacken

Volgens GK8 staan hun bitcoin veilig opgeslagen en claimt dat hun wallets ‘totaal onhackbaar’ zijn.

Een leuke uitdaging voor hackers die op een eerlijke manier geld willen verdienen. En het is voor GK8 een mooie test .Want reken maar dat er op 3 februari een leuke hoeveelheid handige dames en heren een poging gaan wagen.

Lior Lamesh, mede-oprichter en CEO van GK8, is vol zelfvertrouwen: ”We dagen alle hackers ter wereld uit om een poging te doen om onze beveiliging te kraken, maar dat gaat ze niet lukken.” Lamesh is een cybersecurity expert die eerder in dienst was van de premier van Israël.

Het bedrijf gebruikt ‘multi-party computation cryptography technology’. Deze techniek zorgt ervoor dat verschillende partijen gezamenlijk berekeningen kunnen maken zonder de data aan elkaar te laten zien.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

GK8 haalde in september 2019 $4 miljoen op tijdens een financieringsronde om deze techniek verder uit te bouwen. Het moet de veiligheid van een offline (cold) wallet hebben, en tegelijkertijd wel net zo gemakkelijk te gebruiken zijn als een online wallet.

De custodial zegt zo’n $1 miljard aan cryptomunten in beheer te hebben, waaronder een grote partij als eToro.

Bron: The Block Crypto

Mis niks meer!
Invalid email address
Handel met negatieve fees en verdien!

Paymium lanceert een actie voor Bitcoin beleggers

Ontvang 0,1% vergoeding voor elke succesvolle limietorders die je plaatst!

Doe mee aan de bitcoin revolutie.

Paymium is de oudste en grootste bitcoin beurs van Frankrijk en bestaat al sinds 2010.

Maak nu een gratis account aan!