Goedemorgen Bitcoin: Binance heeft moeite met eigen handelsvolume

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $8,889.75.  Dat is -1.67% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0112 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $163,444,276,575.00 met een circulatie van 18,385,700 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Presidentskandidaat Bloomberg wil uniforme regels voor cryptovaluta in VS

Bitcoin is inmiddels een veel besproken onderwerp in de Amerikaanse politiek. Michael Bloomberg maakt duidelijke (en strenge) regels voor cryptomunten een punt in zijn campagne.

bitcoin meester

Tweede beurs van Duitsland wil bitcoin (BTC) opslaan voor instituties

In Duitsland is al duidelijke regelgeving rondom het bezit van en handel in BTC. Een aantal banken toonde eerder al interesse in diensten of producten rondom bitcoin. Ook Duitse beurzen hebben wel oren naar bitcoin, het is immers een groeiende industrie.

De beurs genaamd Boerse Stuttgart is sinds april 2018 actief als handelaar in bitcoin (derivaten). Maar wil nu ook custody services uitrollen.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Bitcoin beurs Binance ondervindt issues door volume van $50 miljard

De positieve koersontwikkeling van bitcoin zorgt voor meer interesse bij beleggers. Een van de grootste cryptobeurzen, Binance, kon afgelopen weekend de nieuwe toestroom niet aan. Het volume rees de pan uit en dat zorgde voor problemen bij klanten.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!