Goedemorgen Bitcoin: Meer nieuwe actieve adressen dan ooit

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $8,889.75.  Dat is -1.67% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0112 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $163,444,276,575.00 met een circulatie van 18,385,700 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin en de Oostenrijkse School: Hoe zit het dan met inflatie?

De economische stroming genaamd de Oostenrijkse School past perfect bij bitcoin. In een serie aan artikelen bespreken we het gedachtegoed achter deze stroming. Hoe kijken zij naar inflatie?

bitcoin meester

Bitcoin seeds veilig opslaan met optische twee factor verificatie

Het opslaan van je private seeds is een belangrijk punt in de wereld van bitcoin. Het bedrijf Reaveler focust zich op een twee factor verificatie van deze seeds middels een handige tool.

Anders dan gebruikelijke coderingsmethoden, kan het geheime code ook optisch worden gecodeerd. Hiervoor is geen computer of speciale kennis nodig. Ook voor de cold storage van jouw bitcoin kan dit een leuke toevoeging zijn.

Aantal nieuwe Bitcoin adressen bereikt hoogste punt ooit

Niet alleen de prijs van bitcoin is goed bezig, ook op het netwerk worden er nieuwe mijlpalen bereikt. Het aantal nieuwe adressen met bitcoin erop groeit gestaag en staat op het hoogste niveau ooit.

Er worden dus meer nieuwe bitcoin adressen gebruikt dan ooit. Dat betekent overigens niet per se dat er ook meer gebruikers zijn, het is namelijk een goede gewoonte om meerdere bitcoin adressen te gebruiken.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!