Kennismakingssessie cryptobelegger Yieldt in Rotterdam

Yieldt hield donderdag een eerste kennismakingssessie voor klanten en geïnteresseerde partijen. Yieldt richt zich op beheerd beleggen in cryptoproducten. De beleggers beheren hun klantenfondsen via cryptobeurs Bitvavo en handelen 24/7 om zo een zo hoog mogelijk rendement te halen.

Yieldt

De bijeenkomst in Rotterdam was gericht op twee dingen: de handelsstrategie van Yieldt en leuke panelgesprekken.

Yieldt richt zich op een flink aantal cryptomunten, maar elk handelsportfolio bevat volgens CEO en oprichter Paul Mennema een groot gedeelte bitcoin (ETH) en ether (ETH): ”Wij gebruiken BTC en ETH als hedge.”

Mennema geeft aan dat de samenwerking met de exchange Bitvavo prima verloopt, ook omdat de lijntjes als Nederlandse bedrijven onderling kort zijn.

Daarnaast zijn de analisten van Yieldt druk in de weer om mogelijkheden te analyseren en te benutten in de cryptomarkt. Het is een manier voor investeerders om op een traditionele manier toe te treden tot de cryptomarkt.

Paul Mennema ging in gesprek met Wessel Simons van Bitcoin Magazine NL.

Binnenkomst

Het doel van Yieldt is om tijdens deze kennisavond inzicht te geven in hun grondige marktanalyses. Zo komt het businessmodel, de waardetoevoeging en de financiële ontwikkeling van de bedrijven achter de digitale valuta aan bod.

Uiteraard is er ook ruimte voor een praatje onder het genot van een bitterbal en een biertje. Stiekem is dat bij de meeste bijeenkomsten het leukste wat er is: in contact komen met andere geïnteresseerden.

Panelgesprekken

Tijdens de panelgesprekken is één van de belangrijkste onderwerpen ‘wat kan blockchain betekenen voor de wereld?’. Het grootste gedeelte van de aanwezigen is duidelijk: er is meer dan bitcoin en dit is slechts het begin.

Onze huisanalist John van Meer ziet dat echter iets anders: ”Bitcoin is de beste use case voor blockchain.’ Maar dat betekent echter niet dat je niet kunt handelen in andere cryptomunten, natuurlijk.

Ook de (aankomende) nieuwe regels rondom het bezit en de handel in bitcoin komen voorbij. Bedrijven in Nederland moeten zich gaan registreren bij De Nederlandsche Bank (DNB) en zullen onder hun toezicht vallen.

Mark Nuvelstijn van Bitvavo licht dit verder toe:“We moeten straks voldoen aan strenge eisen. De markt zal nog verder geprofessionaliseerd gaan worden en cowboytijden in de markt behoren daarmee hopelijk definitief tot het verleden. Voor nieuwe klanten zal dit betekenen dat ze vooral volledig gescreend moeten gaan worden.”

Ben je geïnteresseerd in beheerd beleggen in cryptoproducten? Check dan Yieldt.com.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!