‘Gaat Bitcoin (BTC) in bearish scenario naar futures gap op $7.700?’

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs van de grootste cryptomunt en geeft hij jou houvast om te traden.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]”De koers is nu op de dagelijkse grafiek gestabiliseerd en is bezig met de bounce waar ik het gisteren over had. In het bullish scenario zetten we de 4u uptrend voort om weer in het kanaal te komen en daarbij moet de $9.000 worden gebroken. In het bearish scenario breekt een potentiële bearflag uit naar beneden richting de half gevulde futures gap op $7.700.”[/penci_blockquote]

Wil je graag meedoen met de speciale actie van OKEX? Klik dan op deze link, meld je aan en krijg 20 dollar op jouw account gestort!

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

20 dollar aan bitcoin bij OKEx!

Wil je graag meedoen met de speciale actie van OKEx?

Klik dan op deze link, meld je aan en krijg 20 dollar op jouw account gestort! Of scan de QR code in de afbeelding en meld je aan!

Leren (Day) Traden

Wil je de grafieken leren lezen en begrijpen zodat je kunt traden?

Dan is mijn online trade cursus zeker iets voor jou! Je leert hoe je een goede trader wordt met de juiste mindset. Wil je graag beginnen met een kennismakingscursus? Dan kan dat ook! Verder leer hoe je met verschillende tools en strategieën, zoals gebruikt in mijn analyses, zelf met winst kunt traden!

Hou mijn Facebook / Twitter / website in de gaten voor andere interessante updates over crypto!