crypto2cash bitcoin bitcoin.com

Nederlandse Crypto2Cash werkt samen met Bitcoin.com voor uitcashen bitcoin

Persbericht – Het Nederlandse Crypto2Cash gaat een samenwerking aan met Bitcoin.com, één van meest bekende bedrijven uit de cryptowereld. Dat maakt de snelgroeiende onderneming uit Woerden vandaag bekend.

Bitcoin.com is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van bitcoin producten. Het bedrijf is het merk achter een exchange, gaming platform, mining pool en een mobiele wallet met ruim tien miljoen downloads. Crypto2Cash is wereldwijd marktleider in het omwisselen van cryptovaluta in fiat geld.

Van bitcoin naar euro

De bullrun van eind 2017 heeft duidelijk gemaakt dat de infrastructuur destijds nog niet klaar was voor de enorme toestroom van mensen.

Een toekomstige bullrun is weer een nieuwe test. Zodra de bitcoin prijs blijft stijgen, neemt de druk op de handelsinfrastructuur toe.

Crypto2Cash heeft deze niche zich helemaal eigen gemaakt: het razendsnel en veilig verzilveren van je Bitcoin (BTC) in euro, dollar of pond. De service ondersteunt ook bitcoin cash (BCH) en ethereum (ETH) in combinatie met vele andere fiat valuta zoals de Japanse yen en de Singaporese dollar.

Ontzorging

Bitcoin.com wil dat de gebruikers van hun hun app zo min mogelijk drempels ervaren. Door de samenwerking met Crypto2Cash wordt deze groeiende groep gebruikers compleet ontzorgd.

Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van Crypto2Cash, die zowel de app als de website als zéér gebruiksvriendelijk ervaren. Met een paar muisklikken is het fiat geld binnen handbereik. Bovendien beschikt het bedrijf over een uitstekende klantenservice die de klant via de chat, per email of telefoon te woord staat.

Fiat geld

Crypto2Cash-oprichter Pieter Jan Datema heeft tientallen jaren ervaring op de financiële markten. Zo was Datema medeoprichter van de Nederlandsche Betaal & Wissel Maatschappij en mede-CEO van de Deense Saxo Bank.

Hij licht toe: ‘Met onze oplossing kunnen gebruikers van Bitcoin.com veilig en snel hun cryptovaluta verzilveren. Dat vergroot hun financiële vrijheid. We omschrijven onszelf als een digitale geldautomaat. In de huidige wereld heb je nog steeds fiat geld nodig om je rekeningen te betalen’.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!