Webinar: Wat is de oorzaak van de Bitcoin (BTC) daling?

Vraag jij je af hoe de koers van bitcoin zo heeft kunnen dalen en heb je behoefte aan uitleg over mogelijke strategieën? Kom dan vanavond 2 april gezellig online langs tijdens onze webinar.

Onze huisanalist John van Meer vertelt je alles wat je moet weten over de huidige stand van zaken omtrent de bitcoin koers.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De webinar begint om 19:00 en je kunt je kaartje hier alvast kopen. Je ontvangt om 18:00 een link naar de stream, zo ben je ruim op tijd klaar voor de webinar.

Wil je elke dag praten over bitcoin met duizenden anderen? Kom gezellig langs op Telegram!

Wat gaan we doen?

We behandelen een aantal belangrijke vragen over de koers van bitcoin. Hierbij geven we geen financieel advies.

De onderwerpen kort op een rijtje:

Er is genoeg tijd om extra vragen te stellen en je kunt de webinar altijd op je eigen tempo nog eens terugkijken.

Ticket

Een ticket voor de webinar kost slechts 7,50 en is te krijgen via deze link. Mocht je interesse hebben in de webinar, maar er vanavond om 19:00 niet bij kunnen zijn is dat geen probleem.

Je kunt de video altijd later nog terug kijken, maar dan is er geen mogelijkheid om zelf nog vragen te stellen. De webinar duurt tot minstens 20:15. Veel plezier!

Nog niet bekend met de video analyses van John? Bekijk dan zijn meest recente video op ons YouTube kanaal.

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...