Goedemorgen Bitcoin: ‘Amper correlatie tussen BTC en aandelenmarkt’

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,220.26.  Dat is 0.37% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0108 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $169,926,856,228.50 met een circulatie van 18,429,725 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

‘Bitcoin behoort tot top 100 best ontworpen producten aller tijden’

Satoshi Nakamoto heeft met bitcoin een uniek concept gelanceerd: geld dat niet in handen is van een centrale partij. Zakenblad Forbes erkent dat ook: bitcoin staat in de top 100 best ontworpen producten ooit.

‘Amper correlatie tussen koers Bitcoin en aandelen’, beweert Coinbase

Volgens cryptobeurs Coinbase beweegt de koers van bitcoin los van andere financiële markten zoals die van aandelen. Zeker wanneer je uitzoomt en kijkt naar een langere tijdspanne lijkt er weinig verband te zijn tussen beide werelden.

Recentelijk leek dat echter anders: ook bitcoin reageerde slecht op de (aankomende) corona crisis.

‘Bitcoin (BTC) is niet te verbieden’, aldus Centrale Bank van Rusland

In Rusland zijn ze er ook uit: bitcoin is niet te verbieden. Door het decentrale karakter is het amper tot niet te reguleren. Bitcoin is pure wiskunde, je kunt dat eigenlijk niet aan banden leggen.

Wel kun je het als overheid moeilijk(er) maken om BTC te gebruiken in jouw land. Door bijvoorbeeld transacties met winkeliers of andere bedrijven te verbieden.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!