Goedemorgen Bitcoin: Mining difficulty daalt met 16%

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

Bitcoin moeilijkheidsgraad voor minen daalt 16%, hashrate 45% lager dan piek

Het protocol bekijkt elke 2016 blocks (~2 weken) of de moeilijkheid voor miners omhoog of omlaag moet. Voor het eerst sinds een lange tijd daalt de moeilijkheid flink. Een groot deel van de mining hardware is (tijdelijk) uitgeschakeld.

‘China stap dichter bij digitale valuta, wetgeving in ontwikkeling’ aldus insider

China is al een tijd bezig met het ontwikkelen van een eigen cryptovaluta. Buiten de naam heeft het niet veel met bitcoin te maken. Het is een centraal geregelde munt, een variant op de huidige wereldvaluta als de dollars en de Chinese yuan.

Het land lijkt opnieuw een stap de richting van een central bank digital currency.

Hup Bitcoin: Coronacrisis, Printer goes brrrrr, wat doet BTC?

In deze Hup Bitcoin Podcast bespreken we de recente ontwikkelingen in de wereld en de effecten van bitcoin. De recente prijsdalingen hebben invloed op bitcoin miners. Ook de biljoenen (!) dollars en miljarden euro’s die worden gecreëerd komen voorbij.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!