Bitcoin beurs Paymium start met negatieve fees voor alle klanten

Advertorial: Paymium, een van de eerste Bitcoin handelsplatformen ter wereld, introduceert negatieve fees. Het Franse bedrijf bestaat al sinds 2010 en wil market makers belonen. Handelaren die limietorders plaatsen krijgen 0.1% van hun transacties terug. Je krijgt dus betaald om te handelen!

Paymium is met meer dan 220.000 klanten een van de grootste bitcoin partijen in Europa.

Klanten profiteren van -0.1% fee

Handelskosten zijn de grootste kostenpost voor elke bitcoin trader. Daarom is het belangrijk een platform te kiezen die bij jou past. Paymium biedt iedereen de mogelijkheid een kleine beloning te ontvangen wanneer hun order wordt gevuld.

Dus niet alleen de rijke handelaren profiteren, iedereen die handelt krijg een bedrag terug voor hun succesvolle transacties.

Vanaf vandaag krijgen handelaren bij Paymium 0.1% van hun geld terug na een succesvolle transactie. Het geld komt direct terecht in je Paymium account.

Take orders zijn belast met 0.5% fees. Het is dus voordeliger om zelf een order te plaatsen dan er eentje in te vullen. Deze constructie maakt Paymium uniek in de bitcoin markt.

Crypto adoptie

De kosten voor het handelen kunnen snel oplopen wanneer je veel orders plaatst op een cryptobeurs. Met negatieve fees kun je dat ombuigen naar een manier om wat extra’s te verdienen.

De meeste platformen vragen veel geld omdat klanten weinig alternatieven hebben in deze relatief nieuwe markt. Als echte bitcoin pionier (Paymium was de eerste bitcoin beurs in de wereld in 2010) wil het platform bewijzen dat je ook binnen Europa goedkope services kunt verlenen in deze industrie.

Paymium blijft in Europa om te strijden voor een betere omgeving voor de investeringen van hun klanten, hoewel centrale banken alles proberen om crypto ontwikkelingen te stoppen. Lage handelskosten zijn mogelijk, ook in Europa.

Vanuit Parijs ontwikkelt en beheert Paymium ook Blockchain.io, een marktplaats voor de handel in crypto assets voor particulieren en professionele investeerders.

Maak een gratis account aan en profiteer mee!

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!