Goedemorgen Bitcoin: Amerikaanse bank valt om

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

 

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bekijk hieronder in de video het nieuws van gisteren! In de video van enkele luttele minuten ben je weer volledig op de hoogte over Bitcoin (BTC) en aanverwante onderwerpen.

COVID-19 laat sporen achter: Amerikaanse bankt valt om. Tijd voor Bitcoin?

Een bank in Amerika, de First State Bank, is gesloten.  Naar verluidt zat de bank al langer in financieel zwaar weer, maar toch kan dit niet los worden gezien van het coronavirus en de (financiële) gevolgen in de wereld.

Kan bitcoin een alternatief bieden voor banken?

Bitcoin mining beter door Stratum V2: pools extra veilig en decentraal

Met Stratum V2 moet het minen van bitcoin weer iets veiliger en decentraler worden. Met deze update moeten miners die zich aansluiten bij een pool meer zeggenschap houden over de inhoud van hun blocks.

In de huidige situatie bepaalt de leider van de mining pool welke transacties in een block worden gestopt. Dat kan effectiever en eerlijker.

BlueWallet werkt samen met Hodl Hodl voor anonieme Bitcoin handel

Het team achter BlueWallet werkt samen met Hodl Hodl om peer-to-peer bitcoin handel te faciliteren binnen hun wallet. Dat betekent gemakkelijk je bitcoin kunnen verhandelen vanaf je eigen bitcoin adres.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!