bitcoin BTC koers update prijs analyse

Samsung en Bitcoin beurs Gemini sluiten deal: BTC kopen via smartphone

Samsung en de Bitcoin beurs Gemini hebben een samenwerking gesloten. Gebruikers uit Noord-Amerika met een Samsung smartphone kunnen nu ook Bitcoin (BTC) kopen via deze exchange.

Gemini is opgericht door de broers Tyler en Cameron Winklevoss. Het is de eerste Amerikaanse beurs die geïntegreerd is met deze wallet service.

Bitcoin kopen via Samsung

Naar verluidt zijn er 4 miljoen Samsung gebruikers in de VS en Canada die hierdoor Bitcoin en andere cryptovaluta kunnen aanschaffen.

De Samsung Blockchain Wallet is sinds 2018 geïntegreerd in de Galaxy S10 en S20 en onderstaande in eerste instantie géén Bitcoin. Daar is sinds augustus 2019 verandering in gekomen, toen BTC stilletjes aan de wallet is toegevoegd.

Gebruikers kunnen de BTC op hun wallet laten staan of ze sturen de BTC naar Gemini Custody. Tyler Winklevoss gaf op Twitter een korte update over het nieuws.

Not your keys, not your bitcoin

Zowel Samsung als Gemini zijn derde partijen die voor jou je Bitcoin bewaren. Je kunt er ook voor kiezen om zelf je BTC te bewaren in een hardware wallet van Trezor of Ledger.

Elke 3 januari van elk jaar is er het Proof-of-Keys event, georganiseerd door gold bug Trace Mayer. Door zelfbeheer van je private keys, behoud je complete zeggenschap over je BTC.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!