bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: $160 miljoen van stablecoin Tether bijgedrukt

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $10,462.13.  Dat is 0.44% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0096 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $193,516,836,389.31 met een circulatie van 18,496,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Federal Reserve: ‘Wij hebben oneindig geld’, terwijl balans $6.500 miljard bereikt

De Amerikaanse centrale bank geeft aan ‘oneindig geld’ te hebben om de huidige crisis om te buigen. Dat staat haaks op het monetaire beleid van bitcoin. Bij BTC gaan we met de regels akkoord dat er ooit maximaal 21 miljoen bitcoin zullen zijn, de mogelijke nieuwe dollars zijn blijkbaar eindeloos.

Nederlandse Bitcoin beurs BitZeb stopt vanwege nieuwe cryptowet

Bitcoiners in Nederland krijgen te maken met nieuwe regels. Bitcoin bedrijven moeten onder andere meer gegevens verzamelen van hun gebruikers en moeten meebetalen aan de kosten voor het toezicht van De Nederlandsche Bank.

BitZeb is het volgende slachtoffer van de nieuwe regels, er valt voor het relatief kleine bedrag niet op te boksen tegen de strenge aankomende wetten.

Tether drukt opnieuw $160 miljoen USDT bij, Peter Brandt uit kritiek

Stablecoin Tether (USDT) zorgt voor veel liquiditeit op cryptobeurzen,  Het is eigenlijk altijd de munt met het grootste handelsvolume wereldwijd. Bitcoin/USDT is het belangrijkste handelspaar.

Recentelijk is Tether druk bezig geweest met nieuwe USDT te ‘drukken’. 1 Tether moet gelijk staan voor 1 dollar, maar of dat ook zo is is moeilijk te achterhalen.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!