bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Transacties gemiddeld 800% duurder

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $9,451.45.  Dat is 2.78% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0106 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $173,792,194,586.15 met een circulatie van 18,387,887 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin handel op hoogste punt in 2020: $2 miljard aan dagvolume

Het handelsvolume van bitocin bereikt een nieuw record van 2020. Op de tien grootste beurzen verhandelen bitcoiners gezamenlijk tussen de 2 en 3 miljard dollar per dag in mei.

Het volume is zelfs hoger dan in maart. De prijs van BTC dook toen van $9.100 naar $4.100 in minder dan een week. Reden genoeg voor handelaren en investeerders om flink handel te drijven.

Bitcoin beurs BitMEX loopt tegen nieuwe rechtszaak aan in de VS

Bitcoin derivatenbeurs BitMEX en haar oprichters worden opnieuw aangeklaagd in een rechtszaak. De beurs en bestuurders worden beschuldigd van afpersing, witwassen, internetoplichting en het bedienen van Amerikaanse beleggers zonder vergunning.

Bitcoin (BTC) transactiekosten stegen gemiddeld 800% in één maand

De kosten voor een snelle bitcoin transactie zijn deze maand flink gestegen. Om binnen 6 blocks (~1 uur) je transactie er door te krijgen moet je bedragen in bitcoin betalen van ruim 3 dollar.

Je kunt altijd minder transactiekosten bij je transacties betalen, maar dan moet je langer wachten.

1000 euro aan Bitcoin kopen zonder commissie? Ga aan de slag bij Bitvavo

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!