Hup Bitcoin #22 met Google ads, Cryptowet, Plan B en Tether

In deze Hup Bitcoin Podcast de nodige aandacht voor de nieuwe Cryptowet in Nederland en het belang van financiële privacy.

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door twee Nederlandse brokers: Bitcoin Meester en SATOS.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Hup Bitcoin #22: Google, Cryptowet, Plan B, Tether & Bitcoin Core

We nemen het nieuwe artikel van de Nederlandse 'quant' Plan B door en bespreken de ernst van neppe Bitcoin advertenties op Google.

Maar ook de ontwikkeling aan het Bitcoin netwerk komt aan de orde en de positie van stablecoin Tether USDT in de cryptomarkt.

De besproken onderwerpen kort op een rijtje:

Je vindt de podcast op al je favoriete platformen. Meepraten? Kom gezellig op Telegram.

Enjoy!

Anchor

Youtube

Lees meer over:
Bitcoin nieuwshup bitcoin

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.