bitcoin BTC uk verenigd koninkrijk licentie

Bitcoin beurs Binance wil deze zomer uitbreiden naar Groot-Brittannië

Binance gaat deze zomer nog uitbreiden naar Groot-Brittannië, zo bericht persbureau Reuters deze ochtend. Het bedrijf geldt als één van de grootste bitcoin (BTC) beurzen ter wereld.

Binance en Groot-Brittannië

Voor de Britse markt gaat de onderneming dus een nieuw handelsplatform maken gericht op zowel particuliere als professionele beleggers. Ze gaan handelsparen aanbieden in fiat valuta zoals de pond en de euro.

Maar liefst 65 cryptovaluta, waaronder handelsparen met Bitcoin, gaat de beurs aanbieden.

Binance heeft hiervoor een licentie aangevraagd bij de Financial Conduct Authority, de financiële waakhond op het eiland. Teana Baker-Taylor (Linkedin) gaat leiding geven aan de onderneming.

Nederland

Ook in Nederland zoekt Binance nieuwe mensen, zo blijkt uit deze vacatures op Linkedin. Binance werft nu al klanten via een Nederlandstalige website en dient daarom te voldoen aan de Nederlandse cryptowet.

Een van de voordelen van Nederlandse brokers is de integratie met betaalmethode iDeal. Bij Binance kan er vooralsnog alleen met een creditcard in euro worden afgerekend.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!