Bitcoin komt even boven $10.000 uit, maar duikt er direct weer onder

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment 36,236.21USD. Dat is 1.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0027596707 BTC BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt 674,135,681,627.68 met een circulatie van 18,603,925 BTC aantal bitcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin update

De bitcoin koers schoot vandaag voor het eerst sinds lange tijd weer boven de $10.000 uit. Op het moment van schrijven zitten we er op de meeste beurzen weer net onder.

De laatste keer dat bitcoin een prijs van $10.000 had was in juni van dit jaar. Daarna kwam de koers niet meer boven deze psychologische grens uit tot vandaag.

Bitcoin Twitter

Bij een grote prijsbeweging horen uiteraard reacties op Twitter met nieuwe voorspellingen. Een kleine greep uit het aanbod:

De Nederlandse quant PlanB gooide er eerder vandaag weer de nodige hopium bovenop.

Niet bekend met PlanB? Lees dan: Bitcoin Stock-to-Flow Cross Asset model van Plan B: een bespreking.

CryptoYoda ziet $10.400 en $10.500 als belangrijke prijsniveau’s: ‘Als we niet daar boven sluiten is het gewoon een andere lower high.”

Willy Woo heeft een eigen model ontwikkeld waarmee hij probeert bull runs te voorspellen. Hij voorziet nieuwe grote stijgingen als zijn model stand houdt.

Josh Rager miste precies de twee prijsbewegingen van vandaag wegens een dutje.

Bitcoin Jack heeft vertrouwen in de koers van bitcoin.

Hij ziet een zelfde patroon ontstaan als voor eerdere grote prijsstijgingen. Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst, maar de overeenkomsten zijn interessant.

Volgens BitcoinAgil ziet de koers er goed uit.

De actuele bitcoin prijs in euro’s:

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTCupdate

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...