bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Whale verstuurt $931 miljoen aan BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $11,693.08.  Dat is -0.03% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0086 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $215,824,649,921.44 met een circulatie van 18,457,468 aantal bitcoins.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Bitcoin in juni: PayPal kijkt naar BTC, updates en het gelddebat

De maand juni in beeld. Een van de opmerkelijkste nieuwtjes van vorige maand komt uit de hoek van PayPal. Er zijn sterke geruchten over een implementatie van bitcoin bij PayPal. Het bedrijf zou bezig zijn met een koop- en verkooppunt.

De geruchten worden versterkt door verschillende vacatures voor bitcoin gerelateerde functies.

Mysterieuze Bitcoin whale verplaatst 101.857 BTC, wat zit daarachter?

Volgens sommigen is het de ‘grootste’ mysterieuze Bitcoin (BTC) wallet die er bestaat. En die onbekende wallet heeft afgelopen week 101.857 BTC verplaatst. Dat is omgerekend zo’n $931 miljoen.

Bitcoin tracker (ETP) genoteerd aan derde beurs van Europa

Deutsche Boerse heeft een exchange-traded product (ETP) genoteerd die de spotprijs van Bitcoin ‘volgt’. Dat maakt het Zwitserse Amun bekend in een persbericht.

De ETP krijgt de naam 21Shares en is genoteerd aan de Xetra beurs. Dat is een onderdeel van de Deutsche Börse in Frankfurt, en richt zich primair op de handel in indextrackers. 

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!