‘Bitcoin prijs schiet omhoog, bull patroon naar $9.700 in de maak?’

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs en de mogelijke scenario’s. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen.

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt John in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

“De prijs is mooi aan het stijgen en de 4uur laat een mooie uptrend zien. Er is ook een bull flag aan het ontwikkelen op de 1uur grafiek die de koers richting de $9.700 kan brengen. $9.800 blijft wat mij betreft nog de echte weerstand die de bulls moeten breken.

 

De bitcoin dominantie is ook aan het dalen terwijl bitcoin stijgt, dat betekent dat de altcoins zoals Ethereum het beter doen.”

Meepraten? Kom gezellig langs op in onze Telegram-groep. Join het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

De huidige bitcoin koers:

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!