bitcoin BTC Goedemorgen prijs update nieuws

Goedemorgen Bitcoin: Amerikaanse banken tonen interesse in BTC

De actuele prijs voor één Bitcoin (BTC) is op dit moment $10,672.94.  Dat is -0.43% dan 24 uur geleden. Als je nu voor $100 aan bitcoin wilt kopen zal je hier ongeveer 0.0094 BTC voor krijgen.

De totale market cap bedraagt $197,463,595,683.14 met een circulatie van 18,501,331 BTC.

Neem ook een kijkje in ons Telegram kanaal en praat mee over het nieuws!

Amerikaanse banken tonen interesse in opslaan Bitcoin, vragen om duidelijke regels

Nu de Amerikaanse banken groen licht hebben gekregen van de toezichthouder om Bitcoin te mogen bewaren, tonen de eerste banken interesse in het aanbieden van crypto-custody-diensten. Naar verluidt zijn er al verschillende banken geïnteresseerd om in deze markt willen duiken.

Coinbase gaat leningen aanbieden met Bitcoin als onderpand

Coinbase komt met een nieuwe dienst: leningen met bitcoin als onderpand. Een groot deel van de Amerikaanse klanten kan zich inschrijven voor een wachtlijst om via de beurs dollars te lenen.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om een lening af te sluiten ter waarde van 30% van hun bezit in Bitcoin. Daarmee gaat de beurs de concurrentie aan met bedrijven als BlockFi, Celsius en Crypto.com.

Bitcoin in Nigeria goedkopere manier om te wisselen naar andere valuta

Bitcoin ontwikkelt in het land Nigeria als een middel om buitenlandse goederen te importeren.

Zo ook ondernemer Chukwuemeka Ezike die elke maande ‘duizenden dollars’ naar China stuurt om producten te importeren. Auto-onderdelen en bouwmaterialen bijvoorbeeld.

Dat regelt hij voor zijn familiebedrijf, naast zijn baan als communitymanager bij Huobi, een van de grootste exchanges ter wereld.

Socials, webshop en Hup Bitcoin podcast

Tot slot even dit: zie je liever gedurende de dag de updates in videovorm? Neem dan een kijkje op ons Instagram account.

We hebben ook een webwinkel waar je een prachtig t-shirt kunt bestellen met astronaut op de maan. Deze is verkrijgbaar in alle gewenste maten.

Hou je van verdieping in de technologie achter bitcoin? Luister hier de Hup Bitcoin podcast waarin we dieper in de wondere wereld van BTC duiken.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!