Hup Bitcoin #51: Bitcoin miljonairs en Eurocoin bureaucraten

In deze Hup Bitcoin podcast bespreken Robin Heester en Wessel Simons weer de laatste Bitcoin nieuwtjes van de afgelopen week.

We bespreken het aantal miljonairs op het Bitcoin netwerk, financiële privacy en de wens van overheden om mee te kijken op het Lightning Network en het plan van Europa van een eigen digitale munt.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Deze aflevering wordt mede mogelijk gemaakt door Knaken.nl, Probit en Bitcoin Meester.

Hup Bitcoin #51

De onderwerpen op een rijtje:

Luister hieronder de hele podcast.

Enjoy!

Anchor

Youtube

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.